شادی جمالیان، نویسنده جوان و خلاق ایرانی با نام مستعار «آنالیا»، متولد ۱۳۶۹ و ساکن تهران است. او تحصیلات خود را در رشته مهندسی سخت‌افزار کامپیوتر آغاز کرد، اما به‌واسطه علاقه عمیق به ادبیات فارسی، دانشگاه را رها کرد و مسیر نویسندگی را به‌صورت حرفه‌ای دنبال نمود.

فعالیت ادبی او از سال ۱۳۹۰ وارد عرصه نویسندگی شد. هرچند تمرکز اصلی آثارش بر ژانر عاشقانه–اجتماعی است، اما در ژانرهای مافیایی، آسیب‌های اجتماعی و انتقامی نیز قلم زده و همواره تلاش کرده تا خود را محدود به سبک خاصی نکند.

برای ارتقای سطح نگارش و کیفیت آثار خود، دوره‌ ویراستاری حرفه‌ای را گذرانده و همواره در تلاش است تا از نظر فنی و محتوایی، استانداردترین شکل نوشتار را ارائه دهد.

نخستین اثر او با عنوان مفتون در سال ۱۴۰۱ توسط انتشارات علی منتشر شد. دومین کتابش توسط ناشر دیگری به چاپ رسید. سومین اثر او با عنوان تیمار نیز قرار است در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران سال ۱۴۰۴، بار دیگر توسط انتشارات علی منتشر شود.