امپراطور

از {{model.count}}
1,000,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

دختری جوان به نام لیلی برای رهایی از بحران‌های اقتصادی و نجات  اطرافیانش، پای در دنیایی پرخطر و غیرقانونی می‌گذارد، غافل از آنکه بهای  این مسیر پرالتهاب بسیار سنگین‌تر از تصور اوست.


محصولات مرتبط

برای مطالعه بخشی از کتاب فایل زیر را دانلود کنید

empera.PDF

لیلی دختری جوان است که در میان مشکلات سخت زندگی، فشارهای روانی و فضای خفقان‌آور روزگار دست‌وپا می‌زند. او برای تأمین هزینه‌های زندگی و نجات خود از این منجلاب، ناخواسته به جیب‌بری در مترو و محیط‌های شلوغ روی می‌آورد. در این میان، لیلی تلاش می‌کند از فاطمه، دوست و هم‌اتاقی صمیمی‌اش که با همسری معتاد و زندگی پر از رنج دست‌وپنجه نرم می‌کند، حمایت کند. سایه سنگین گذشته، زخم‌های کهنه خانوادگی، و مواجهه با افراد خطرناک و پیشنهادهای وسوسه‌انگیز زیرزمینی، او را در دوراهی‌های دشواری قرار می‌دهد. لیلی در تلاش برای تغییر سرنوشت خود، قدم در مسیر ناشناخته‌ای می‌گذارد که عواقب پیش‌بینی‌نشده‌ای به همراه دارد. آیا او می‌تواند بر تاریکی‌های زندگی‌اش غلبه کند یا طعمه دنیایی خطرناک‌تر خواهد شد؟

با رسیدن اولین ترن و باز شدن درهایش جمعیت بدون هیچ درکی از تمدن با هل دادن و لایی کشیدن و فحشهای آبدار جا زدند و از سر و کول هم بالا رفتند برای داخل شدن.
آفتاب ملایم اول زمستان پوست نازکم را نوازش می داد و گرمم میکرد.

نویسنده
سمیرا سیدی
ناشر
آرینا
شابک
9786006893259
قطع
رقعی
سال انتشار
1396
تیراژ
500 جلد
نوبت چاپ
سوم
میزان فروش تا کنون
2000 جلد
نوع کاغذ
سفید/تحریر 70 گرم
نوع جلد
نرم(شومیز)
وزن تقریبی
720 گرم
تعداد صفحات
712 صفحه

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...